Pages

Ads 468x60px

mandag 4. februar 2013

Ute I Bedrift - Dag 06

Sak 14: Switcher/pc på div skoler

Først dro vi opp til Veienmarka Ungdomskole for å hente en pc som vi igjen skal sende tilbake til Dell for et mest sannsynelig ødelagt Hovedkort.

Så gikk veien videre til Veien barneskole for å finne en switch som ikke virket. Vi letet ganske lenge og ble vist fra til flere forskjellige switcher, men vi fant ikke den som var meningen vi skulle finne så vi dro videre.

Så dro vi til Hønefoss Skole for å hente og levere en pc.

Da gikk veien til Haugsbygd Ungdomskole der vi skulle feilsøke en pc fordi dem ikke kom seg på Intranett. Når vi kom ditt funket det helt greit så var en "bortkastet" tur det også.

Sak 15: Internet explorer har sluttet å virke

En fra 6 etasje ringte opp og sa at nettleseren krasjet når hun prøvde å gå inn på mailen. Så jeg gikk ned og så nermere på det. Når hun prøvde å åpne kalenderen i mailen hennes kom det opp Internett Explorer har sluttet å virke. Jeg prøvde da og resette nettleseren, datamaskinen og slette informasjonskapsler som det sto i feilmeldingen. Men ingenting av det fungerte.

Sak 16: Skriver på legevakten

Fikk enda en telfon om en printer som ikke ville skrive ut på legevakten. Da jeg kom opp dit var det ganske enkelt ved å innstallere driveren og den fungerte igjen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommenter gjerne spørsmål også :)