Pages

Ads 468x60px

fredag 1. februar 2013

Ute I Bedrift - Dag 05

Sak 11: Microsoft Lync

Dagen startet med et lite møte med Torkjell, Sham, Ajding og Meg satt i et møte for hva vi skulle gjøre. IT avdelingen har begynt å tatt i bruk et program som heter Lync. Det er et Microsoft eid som fungerer som programmer du kanskje kjenner fra før som Skype eller MSN. Dette vil IT avdelingen her bruke som det interne systemet, ikke bare for å snakke med folk men Lync vil også synkronisere alt fra din kalender så det vil komme opp som status på ditt navn at du for eksempel sitter i et møte hvis du har det på kalenderen din eller andre ting som for eksmpel permisjon.

Microsoft Lync vil også vise om du har vært borte fra datamaskinen. Hvis du har vært inaktiv mer enn 4 minutter så vil det komme opp et gult? tegn som viser hvor lenge du har vært borte. I IT sammenheng vil det da vise at for eksmpel hvis hun har vært borte i over 40 minutter så vil det si at da vil hun nok ikke komme tilbake om en stund så da er det ikke vits å gå ned for å hjelpe henne når hun ikke er der.

Sak 01: Tanking

I samme slengen skal vi også tanke alle pcer (utenom særskilte) så alle starter fra "scratch".
Så vi ikke skal få noen problemer.
Med særskilte mener jeg pcer som for eksmpel forsatt bruker Windows XP men forsatt må ha det får å kunne kjøre noen spessielle programmer. Derfor må vi kartlegge om hvem som sitter hvor.

Sak 12: Kartlegging

Så vi begynte først med å kartlegge hele bygget, vi gikk i hver etasje og samlet opp hvem som hadde de forskjellige kontorene, dette gikk ganske enkelt, og på de kontorene det ikke var navnet på så hoppet vi bare over med mindre det var noen som satt inne i kontoret. Da var det bare å spørre etter navn.


Sak 13: Panting av flasker


Det var seks fulle søpple sekker med flasker på kontoret her, det var en måned siden sist de hadde pantet så da var det på tide å pante igjen. Denne oppgaven kommer under "Opsett av Arbeidsplass". Så da tok vi en tidliger lunch med å pante flasker.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommenter gjerne spørsmål også :)